lördag 14 januari 2012

Götelaborg!

Ja, då är man "hemma", fast Göteborg är verkligen inte hemma för mig längre. Varken mamma eller bror bor kvar och pappa bor 3 mil utanför. Det känns märkligt att komma hit, har ju ändå levt här i 18 år men det är inte hemma. Mycket har ju byggts om och då känner man inte heller igen sig.

Idag har varit en dag i träningens tecken. Följde med Linda till Sats på Power Step, en kombo av step och styrkepass. Det var faktiskt ganska bra och ett bra alternativt pass, men man har ju inte jobbat på kordination på länge. Löpningen gör en till en stelis. Filippa, min fina guddotter var med och lekte med Scooby Doo på MiniSats. Kul att få vara på den sidan också och känna av hur det är att ha med barn på träningen. Filippa fick även gå på en lekklass.
Självklart har jag fått till lite lördagslöpning också, passade på att springa hem från stan och körde korta långintervaller med 70 sek sprint och 20 sek vila. Dom är jobbiga och vilan går så fort att man knappt hinner blinka! Upprepade 10 gånger.

Ikväll har det lagats Pad Thai åt familjen Reslow/Tamandi. Så kul att lagar mat till dem då de uppskattar de så mycket! Nu är jag på väg och träffa pappa.
Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar