Follow by Email

torsdag 6 oktober 2011

Jag är i löparhimlen!

Idag var det min andra träning med Spårvägens friidrott. Det är helt obeskrivligt kul! Idag körde vi löpskolning, kordinationslopp och avslutade med lite lätt balans och bålstyrka (där är jag hemma hehe). Jag har ju innan gjort löpskolning själv och kordinationslopp också men inte på det här sättet. Det är inte bara kul med träningen utan även att få vara i skogen, i den fina naturen som är nu på hösten. Vid den här årstiden börjar man ju vara inomhus mer och mer. Ha, kan ni se vad jag skriver?! Jag, som är en "glaslöpare", som jag blir kallad (för att jag ställt in lopp för att det regnat...)- njöt av att springa i regnet, med blöta kläder och geggiga skor. Man kan förändras! Jag tror att det gör att man är i grupp, vet inte hur sugen jag skulle vara en regning mörk torsdagskväll att ge mig ut själv...
Snälla är alla också! Som sagt, jag fick verkligen en känsla av eurofori idag på passet, även om det fortfarande är jobbigt!

Enligt tränaren skall jag ta det lugnt i början och inte öka på för mycket. Kommer sen så småningom öka antal mil istället för så mycket intensitet. Jag längtar tills nästa pass, som inte är förrän på torsdag eftersom det är Tjurruset nu på lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar