Follow by Email

söndag 9 oktober 2011

Tjurruset

Tjurruset igår gick av stapeln på Norra Djurgården. Det var geggigt, backigt, mera geggigt, blött och kul!
1 mil i den tuffaste terrängen som jag sprungit. Det värsta var nog 800 m i en blandning av lera, hästskit och annat blött. Jag fastnade och höll på att inte komma upp. Det var ingen som ville hjälpa en heller, kanske berodde på att jag sprang i herrklassen och killarna undrade vad jag gjorde där?! Det var en åskådare som sa "du måste lägga dig raklång och kräla för att inte åka ned i gyttjan". Så det gjorde jag!
Charmen i att springa sådana här lopp är för det första att det är på rent skoj. Inga klocka på armen som man sneglar på om man ligger i rätt fart, inga spökande tävlingsnerver innan start och hur ofta blir man så här skitig?! Det var en bit också där man var ute i Värtan och vandrade i vattnet. Det var varmare än jag trodde faktiskt.
Jag kom i mål på 1.16 och det är helt ok med en sån kass tid haha. Jag var lite nojig över att trampa snett och så eftersom det är Hässelbyloppet nästa söndag. Såg det här som en bra uppladdning inför det.
Annelie sprang in på 1.05, hon är en stålkvinna!!! Grymt jobbat!

Det var Jonas från Fishermans´s Friend (som var han som arrangerade resan till Strong Man Run i Tyskland i april) som ordnade startplatsen till detta lopp. Så snäll är han och hans fru Lotta som ordnar allt så bra för oss! Vi hade ett tält där vi kunde få lägga grejerna och det var kul att träffa gänget som vi var i Tyskland med! Hoppas på flera sådan här lopp ; ). Efteråt hade Jonas och Lotta bokat ett spa med bubbelpool och bastu. Det var skönt för spända löparben att sitta i en varm bubbelpool i tre timmar! Sov gott sen efteråt.

Det blev tyvärr inga bilder från loppet eftersom jag var så sjukt kletig överallt och ville inget annat än att ta av mina blöta kläder. Hittade dock några från nätet så ni får se vad vi uthärdade!

3 kommentarer:

 1. Fan vad vi är grymma!!!

  Ska genast googla på strongmanrun i Spanien och tyskland...
  Kram på dig!
  /Annelie

  P.s. Jag har hittat anonymknappen så nu kan jag kommentera haha

  SvaraRadera
 2. spanien och frankrike menade jag såklart ;-)

  SvaraRadera
 3. Vi kör alla länder!

  SvaraRadera