Follow by Email

lördag 19 november 2011

Inte mina dagar de här...

Jag har nackspärren från helvetet. Har haft det sen i torsdags. Tävling inställd såklart snyft, men har kommit över det. Inbillar jag mig. Just nu vill jag bara inte ha ont för det gör så sjukt ont. Har tryckt i mig Ipren men skulle behöva en dos för hästar! Det somr jobbigt är att jag inte kan sova pga detta och det knäcker... Fy va gnällig jag e.

Har innan haft nackspärr, ibland för att jag har stått på huvudet. Det har jag inte gjort denna gång eftersom jag senast lovade mig själv att inte gå igenom det här igen. Men tydligen kan man då få nackspärr av löpning. Eller? Naprapaten säger att jag är överrörlig i min nacke, därför blir det så här, men vad skall jag göra?! Jag måste ha råd.

Aj, det gör ont att blogga! Over and out.

3 kommentarer:

 1. Ush då :(

  Har det gått över än? Inga domningar i något finger/fingrar? Inte samtidigt huvudvärk och ljuskänslighet??
  Om det inte gått över än så hoppas jag att du har gått och kollat upp, speciellt om du har något av ovanstående symtom! Kram vännen
  /Annelie

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det är din tjatiga yoga polare som skriver...kommer du ihåg övningen jag visade dig? Traggla den! Den borde egentligen alla som vill stå på huvudet eller är överrörliga öva på. Många kvinnor skulle jag tro!
  Hoppas du mår bättre nu!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Den skall jag definitivt göra! Uppskattar dina tips!!

  SvaraRadera