fredag 25 november 2011

Så här glad kom jag ihåg att jag var för 1.38 på halvmaran...på Spårvägen pratas det om tider under 1.30 och kval till SM eller få springa med elit på Göteborgsvarvet nästa år är nånstans runt 1.20 för kvinnor. Galet säger jag.

5 kommentarer:

  1. Hej! Jag är så inspirerad av dig och din blogg ! Jag har läst igenom typ hela ditt arkiv och jag säger bara : keep op the good work ! Heja dig !

    Med vänliga hälsningar en springsugen tjej :)

    SvaraRadera
  2. Tack Natascha! Vad glad jag blir! Springer du själv?

    SvaraRadera
  3. Jag har varit igång mer tidigare men då var orientering min stora grej ;)
    Dock har jag lagt det på hyllan då jag även är ryttare och inte hinner med allt ! Jag är ute och joggar då och då men känner inte att jag kommer igång på " riktigt" !
    Jag förstår att träningsmål kan göra en hel del ?
    Mitt person bästa på milen är 45,5 Jag skulle ju kunna sätta upp ett mål där precis som du gjort :)

    Äter du något innan du skal ut och springa? Hur värmer du upp innan du springer ?

    mvh Natascha

    SvaraRadera
  4. Wow, men 45,50 på milen är ju riktigt bra! Självklart skulle du kunna sätta upp mål om du vill. Jag själv motiveras jättemycket av mål, men det som jag har lärt mig är att om du vill bli bra på något måste man göra just det. Innan har jag satt upp mål om att klara milen under 40 men då även att jag vill träna annat, typ bli bra på yoga och styrketräna mycket, men nu fokuserar jag nästan helt på löpningen. Jag kör ju en del med styrka också, men jag tänker att det skall vara övningar som är bra och ha ett syfte för löpningen.

    Mina distanspass som jag kör till jobbet gör jag på fastande mage, springer ganska bra ändå. Gillar inte att ha mat i magen när jag springer. Det måste typ ha gått 3 h mellan mat och träning för mig, men det är ju jätteolika från person till person. Kör jag däremot intervall så ser jag till att ha ätit innan.
    Angående uppvärmning beror det också på vad jag skall göra. Distanspass värmer jag inte upp, men intervallpass, kordinationslopp och löpskolning ser jag till att vara bra varm innan, ca 20-30 min lätt löpning innan.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  5. okej ! Tack för tipsen ! Det här med att du springer till jobbet tycker jag verkligen är häftigt ! :)

    mvh Natascha

    SvaraRadera