Follow by Email

fredag 30 september 2011

Barfota i gräset

Sicken skön dag! Man tror ju typ att det är sommar. Vad härligt det känns, men jag blir nästan lite sentimental att det dröjer så länge innan jag kan gå barfota i gräset och leka med mina handståenden. Den som säger att det är lätt att stå på händer....jag har hållt på i några månader nu och det är fortfarande inte bra. Dock är jag glad att jag vågar släppa väggen. Trodde ALDRIG att jag skulle kunna det, var så rädd för att slå över. Jag tränar ca 10 min/dag. Fram och tillbaks, fram och tillbaks.
Se ovan hur det ser ut just nu.

Ingen löpning idag eftersom imorgon skall jag som sagt provträna med Spårvägens Friidrott. Lite nervös är jag, prestationsnörd som man är...

Hoppas ni alla har en bra helg. Man måste ju passa på att få in ett löppass i denna sol. Själv blir det en behövlig långis på ca 25 km på söndag.

2 kommentarer:

  1. Lycka till i morgon! Nu har jag plöjt igenom din blogg :) håller med. Det är viktigt att skilja på motion & träning för att nå ett visst mål. Fungerar inte likadant med yogan men så är ju inte det ngn sport.
    Keep running!!!Kram B

    SvaraRadera
  2. Du e go du Bettan! Nä yoga e ngt helt annat...Hoppas att du njuter (eller det kanske är fel ord för deras yoga-klasser) av din kanadensiska yogahelg! Stor kram

    SvaraRadera